یادواره زنده یاد دکتر علی اکبر انتظامی عضو هیئت تحریریه نشریه

دکتر علی اکبر انتظامی طی چهار دهه فعالیت خود در دانشگاه تبریز منشأ خدمات بسیاری بود و به‌عنوان یکی از دانشمندان برتر جهان اسلام و کشور معرفی شد. فعالیت‌­های این استاد بنام علم پلیمر در زمینه­‌های پلیمرهای رسانا، پلیمرشدن زنده، پلیمرهای بلورمایع، سامانه‌­های دارورسانی و کاتالیزورهای متالوسن برای پلیمرشدن اولفین­‌هاموجب پیش­برد پژوهش­‌های بسیاری شد. انتشار 198 مقاله پژوهشی در نشریات علمی داخلی و بین‌­المللی و نیز ارائه بیش از 150 مقاله در سمینارهای علمی داخلی و خارجی حاصل کارهای علمی و پژوهشی ایشان است. این استاد فقید افزون بر این پیشینه پربار، در کارنامه علمی خود ثبت پنج اختراع و تألیف و ترجمه پنج عنوان کتاب را داشت. طی بیش از 40 سال تدریس و فعالیت­‌های علمی بارها به‌عنوان استاد و پژوهشگر برگزیده انتخاب شد. شرح مختصری از زندگینامه و فعالیت‌های این استاد گرانقدر در فایل پیوست آمده است.